Vi glæder os til at give Dem personlig betjening. Giv os et ring og vi hjælper Dem med at træffe det rigtige valg. Vi giver reel vejledning og betjening. Vi er prisbevidste - men satser ikke på at være de billigste.


Vores passion for Italien har eksisteret i mange mange år. Det hele startede med en ferie, der forøvrigt skulle være gået til Frankrig, men altså endte med Italien. Året var 1975, hvor vi for første gang tog bilen til Italien og blev så fascineret af landet, naturen, kulturen, gastronomien og ikke mindst klimaet, at vi efterfølgende er taget til Italien i samtlige ferier.Om
                                  
- Grundlagt i 1990
- Kør-selv ferier til Italien
- Privat ejet familie firmaItaliaformidling.dk
Kontortid:
Mandag - Torsdag
10 -19

Fredag lukket
Lørdag og Søndag
10 - 18
Adresse:
Valdemarsgade 20             6330 Padborg
Tlf.: 74 67 24 30
      
E-mail:
info@italiaformidling.dk

Italiaformidling.dk /v Gert Tveen Hansen er et personligt ejet, rent dansk selskab. Vi beskæftiger os kun med formidling af ferielejligheder i Italien. Det mener vi - i al beskedenhed - at have en solid viden om og god forstand på. Vi har selv beset langt de fleste af vore ferielejligheder, og kontrollerer jævnligt standarden. Vi ønsker ikke at udleje en feriebolig, som vi ikke selv kunne tænke os at bo i.Vi har siden starten i 1990 lagt stor vægt på at give vore kunder den bedst mulige service og så mange informationer om feriestedet som muligt.

Gert Tveen Hansen
Titolare
Italiaformiding.dk
La Bella Italia
LA BELLA ITALIA


Ferieboliger, villaer, vingårde og hoteller
kør selv ferie med hjælp fra mennesker der elsker Italien

Copyright © Italiaformidling.dk
v/ Gert Tveen Hansen, Valdemarsgade 20, DK-6330 Padborg - Tel: +45 74 67 24 30
Vi regner med at De selv kan klare transporten, når vi forsyner Dem med en kørselsvejledning.
Italiaformiding.dk
La Bella Italia
Praktiske oplysninger.

Afstande og overnatning.
Fra den dansk-tyske grænse er der til: Rivieraen, Venezia, Firenze/Toscana ca. 1500 km. Til Rom ca. 2000 km. Der er ca. 1800 km til Tortoreto og ca. 2300 til Castellabate. Det normale er at tage en overnatning - det er et spørgsmål om temperament - i  Sydtyskland, Østrig eller Norditalien, hvor der stadig findes overnatningsmuligheder  til rimelige penge. Husk, hvis De vil overnatte, at køre lidt væk fra motorvejen, så bliver det billigere. Kør tidligt, evt. om natten, så sover børnene på det mest kedelige stykke vej - og man kan køre længst den første dag.

Affald.

I Italien skal De selv bære Deres affald ud til de containere, der står på gaden. De fleste steder skal affaldet sorteres: Alm. affald, papir og pap, plastik og flasker. Bemærk De må ikke efterlade affald i lejligheden ved afrejse, og køleskabet skal være tømt og rengjort.

Barer.
Her er der lejlighed til at studere folkelivet - bare over en kop kaffe. Italienerne er trofaste overfor deres bar. Man betaler normalt ved kassen inden man nyder noget.

Bestilling/Afbestilling.

Ring på 7467 2430 og hør om den lejlighed, som De ønsker er ledig, og hav evt. et alternativ klart og bestil så per telefon. Vi regner med, at en mundtlig aftale er bindende. Vi sender så en lejeaftale, som vi beder Dem underskrive og returnere sammen med Deres første indbetaling indenfor tre dage. Når Deres indbetaling er registreret, fremsender vi en kvittering og med dato for indbetaling af restbeløbet, som skal være os i hænde, senest 8 uger før ophold. Ved ophold i perioden 18/6-1/9 skal restbeløbet være os i hænde senest den 1.maj. Herefter modtager De et lejebevis og en kørselsvejledning. Ved afbestilling indtil 12 uger før ophold tilbagebetales Deres indbetaling minus et afbestillingsgebyr på 800 kr. Ved afbestilling fra 12 uger til 8 uger før ophold, er De forpligtet til at betale halvdelen af lejebeløbet. Ved senere afbestilling er De forpligtet til at betale hele lejebeløbet. NB. Ved betaling af 25-30% gælder særlige regler - se prislisten eller lejeaftalen.

Forsikringer.
Medbring Deres blå sygesikringskort, der gælder ved ferie-ophold indtil 1 måned. Husk det grønne forsikringskort og SOS-kortet hvis De er kasko-forsikret. Hvis De lejer en dyr feriebolig, eller der er sygdom i familien, anbefaler vi - hvis De ikke i forvejen er forsikret - at De tegner en afbestillings-og ferieforsikring ved Europæiske, tlf. 33 25 25 25. Bemærk, at afbestillingsforsikringen kun dækker ved sygdom. (Prisen er  normalt ca. 6% af lejebeløbet).

Hastighedsbegrænsninger/Parkering.
På motorveje i Italien 130 km/t, større veje 110 km/t, mindre veje 90 km/t og bymæssig bebyggelse 50 km/t. Fartbøder er dyre! Parker aldrig ulovligt!italiaformidling.dk
Vi udlejer lejligheden fra indehaver/agenzia til Dem. Vi kontrollerer selv standarden af lejlighederne og vi giver ærlige og redelige oplysninger herom, men vi kan ikke påtage os ansvaret for et agenzia's evt. fejloplysninger - heller ikke i forbindelse med opståede uregelmæssigheder i lejlighederne i forb. m. el, vand, gas, afløb eller manglende vand/problemer i svømmepølen. Men henvend Dem straks på det pågældende agenzia eller til ejeren, så problemet straks løses. Løses evt. problemer ikke på stedet, skal vi kontaktes pr. telefon indenfor 48 timer. Såfremt det lejede forlades inden lejeperiodens udløb, ydes der ingen reduktion i prisen. Vi påtager os ikke ansvaret for vejret og byggebranchen i Italien, eller følger deraf. Ej heller for den lokale fauna, insekter o.lign. I tilfælde af krig, terror, jordskælv, vulkanudbrud, oversvømmelse, brand eller andre naturkatastrofer ydes der ingen refusion af betalt leje. Værneting Gråsten.

Køkken/køkkenhjørne.

Det er Deres ansvar at køkken/køkkenhjørne, komfur og køleskab efterlades rengjort ved afrejse. I modsat fald opkræves der  et gebyr.

Motorvejsafgifter.

Over Brenner i Østrig koster det  8,50 euro hver vej. I Østrig betales motorvejsafgift i form af en plakette , der købes ved grænsen. 10 dage koster ca. 9 euro. Kører De gennem Schweiz skal De købe en plakette til 40 schfrs. (gælder et år). I Italien betales (kontant eller med kort, som på Storebælt) efter det kørte km-antal. Brug kort! Blå baner.

Penge.

Tag  euro og kreditkort med hjemmefra. De fleste pengeautomater til de forskellige kort, virker efterhånden udmærket alle vegne. 

Rastepladser.

Her er der toiletter, barer og restauranter - til rimelige priser. Men husk når De gør holdt på rastepladser  at låse bilen og lukke alle vinduer - også når det er varmt.

Saldi.

I juli holdes der udsalg i Italien. Her er det muligt at gøre gode kvalitetskøb til meget rimelige penge, da det for forretningerne drejer sig om at skaffe plads til nye varer, og komme af med "de gamle", som stadig er moderne hos os.

Sengelinned og håndklæder.
 
Hvor det er inkluderet i prisen, betyder det 1. hold sengelinned og håndklæder (normalt til 1 uge). Ønskes ekstra skift, afregnes beløbet på stedet.

Turistskat.

De fleste kommuner i Italien har indført en turistskat i størrelsesordenen 0,5-5 euro/P/dag. Børn betaler normalt ikke skatten, der strækker sig over et maximalt, bestemt, antal dage. Skatten afregnes kontant på stedet.

Tyveri.

Husk lejlighed gør tyv. Så når De forlader lejligheden, så luk altid vinduer, skodder og lås døre i huset, og tøm bilen, når De parkerer - og  lad de dyre smykker blive hjemme og pas på Deres ting, når De færdes i byerne og i tæt befolkede områder, busser og tog. Skulle uheld være ude, så anmeldes tyveri  til Carabinieri.
I juli måned flytter vi normalt kontoret til Italien, for at besøge nye og gamle samarbejdspartnere.

Vi træffes så på
vores italienske mobilnummer.  Fra Italien  33 33 25 90 43,  fra Danmark 0039 foran eller send en mail.