Italiaformiding.dk
La Bella Italia
LA BELLA ITALIA


Ferieboliger, villaer, vingårde og hoteller
kør selv ferie med hjælp fra mennesker der elsker Italien

Copyright © Italiaformidling.dk
v/ Gert Tveen Hansen Postbox 256, DK-6330 Padborg - Tel: +45 74 67 24 30
Er Italiens største vinområde. Bardolino, Valpolicella, Soave - er nogle af de mest kendte.

Strækker sig fra den østlige side af Gardasøen til laguneområdet med Venezia som regionshovedstad., og er Italiens største vinområde, Amarone, Valpolicella og Soave - er nogle af de mest kendte. Læs mere i Politikens: Rejsen går til Nord-Italien.

Verona ligger smukt ved floden Adige og har gode indkøbsmuligheder, restauranter og seværdigheder. Piazza Brà - hele byens mødested - med Arenaen, hvor der er opera i juli-august, Piazza delle Erbe med sit lille marked (hver dag), Piazza del Signori, Julia's hus med balkonen og Scagligero-borgen med broen over Adige. Arenaen er ca 2000 år og er meget velbevaret med en enestående akustik. Opera-sæsonen  er i 2013 i perioden 14/6-8/9.

Billetter og program på www.arena.it.

Bilen får altid sine periodiske eftersyn og pleje - hvor længe siden er det, at De har fået Deres, eller har forkælet Dem selv og Deres partner? Her har De chancen for at vælge noget af det bedste i Termal-behandlinger i Italien, og samtidig bo og spise godt. Bliv et nyt menneske og få overskud til hverdagens stress.


Verona
Rovigo
Venedig
Ereclea Mare
Cavallino
Quarto d'Altino