Italiaformiding.dk
La Bella Italia
LA BELLA ITALIA


Ferieboliger, villaer, vingårde og hoteller
kør selv ferie med hjælp fra mennesker der elsker Italien

Copyright © Italiaformidling.dk
v/ Gert Tveen Hansen Valdemarsgade 20,DK-6330 Padborg - Tel: +45 74 67 24 30
Venezia

Palazzo dei Gritti Morosini Badoer - Campo Bandiera Moro
Denne smukke, gamle bygning fra XVI-talletvender direkte ud til en typisk "Campo" og er blevet totalt renoveret og indrettet til en residenza med 10 moderne lejligheder, med aircondition, moderne køkkenhjørner med bl.a. opvaskemaskine, toaster, ovn og mikroovn samt dejlige badeværelser med hårtørrer mm.

Der er sat-TV og wi-fi. Centralt beliggende ikke langt fra Arsenale i et typisk venetiansk kvarter. Slutrengøring og check-in er ekstraudgifter.

En veneziansk perle
Lejlighederne udlejes i minimun 3 døgn.

Lejlihgeder type 1,til 2+2 personer.
Har alle en stor, velmøbleret opholdsstue med en dobbelt sovesofa og køkkenhjørne, et soveværelse med dobbeltseng samt to badeværelser, et med brus og et med kar/brus.

Palazzo 2 og Palazzo 4,
ligger på 2.sal og er i to plan med smuk udsigt til Campo'en fra vinduerne.

Palazzo 3, Palazzo 5 og Palazzo 6
ligger alle  på 3.sal og er også indrettet i to plan.
Palazzo 8 ligger også på 3.sal og har en privat opgang fra gården.


Lej minimum 3 døgn. Karneval og Påske 4 døgn.

Lejligheder type 2, til 4+2 personer. 

Har en stor, velmøbleret opholdstue med dobbelt sovesofa og et køkkenhjørne, to soveværelser med dobbeltseng samt to badeværelser, et med brusekabine og det andet med kar/brus.

Palazzo 1,
ligger på 1.sal og vender ud mod Campo'en.

Palazzo 7
ligger på 2.sal og vender ligeledes ud mod Campo'en. Evt. ekstra person på forespørgsel.

Priser Palazzo dei Gritti
Residenza San Martino, Passignano sul Trasimeno

Ligger ved Trasimenosøen med 12 velindrettede ferielejligheder, kun 3 km fra den hyggelige Pasignano sul Trasimeno, hvor De finder gode indkøbsmuligheder, en søpromenade, gode restauranter og skibsforbindelse til øerne.

100 meter bag ejendommen går en lille lokalbane - ingen trafik om natten, så den generer ikke. Lejlighederne, der er rummelige, er indrettet i to huse og har alle TV og er af glimrende kvalitet. 

Svømmepølen ligger ved  gården Pedate, hvor der også er fælles vaskerum. Ca. 800 m derfra ligger gården San Martino med 4 lejligheder. Alle med et veludstyret køkken/køkkenhjørne med komfur med ovn og køl/frys og  møbler lige udenfor. 

Der ligger et supermarked ca. 800 herfra. Glimrende udgangspunkt for udflugter til Perugia, Assisi, Cortona mm.

I Pedate Til  4P: Noce, 85m2 som ligger på på 1.sal, Melograno, Ulivo og Susino, 85 m2  i stueetagen. Alle med stue, køkken, to soveværelser og et badeværelse.

Til 5P: Pesco,
90 m2 i stueetagen med terrasse mod poolen, indrettet som de foregående, men med en ekstra senge i det ene soveværelse og 2 badeværelser.

Til 7P: Ciliegolo,
105 m2 på 1.sal med en lille balkon mod poolen. Her er stor stue, køkken, tre soveværelser, heraf et med en ekstra seng samt to badeværelser.

Den største lejlighed til 8P: Diospiro, 110 m2 på 1.sal har  stue, køkken, 4 soveværelser og to badeværelser og udsigt til søen. Cigliogolo og Diospiro har pejs.
I gården San Martino, der ligger i sin egen have, er der to lejligheder til 4P: Giuggiolo (mod søen) og Limone, 70 m2. På 1.sal, med stue, køkken, to soveværelser og et badeværelse. Adgang  til lejlighederne fra den fælles terrasse.

I stueetagen ligger til 6P: Mandorlo, 94 m2 med stue, køkken, tre soveværelser, to badeværelser, heraf et i forbindelse med det ene soveværelse.

Og til 7P: Vite, 90 m2 med stue, køkken, tre soveværelser, heraf et med en ekstra seng samt et badeværelse. Møbleret plads udenfor. Mandorlo og Vite har pejs.

Priser