Italiaformiding.dk
La Bella Italia
LA BELLA ITALIA


Ferieboliger, villaer, vingårde og hoteller
kør selv ferie med hjælp fra mennesker der elsker Italien

Copyright © Italiaformidling.dk
v/ Gert Tveen Hansen Postbox 256, DK-6330 Padborg - Tel: +45 74 67 24 30,  Fax: +45 74 67 59 16 - Skiafdeling: cathrine@italiaformidling.dk

Emilia Romagna

Tenuta la Collina - Tredozio
Priser Tenuta la Collina
Huset ligger med en smuk udsigt til Tredozio og dalen. I stueetagen ligger Vanzetti I på 120 m2, der består af en opholdsstue, køkken (køl/frys, opvaskemaskine, vaskemaskine, ovn og kaffemaskine) med spiseafdeling og udgang til haven, tre dobbelte soveværelser og to badeværelser. Privat, møbleret udeareal. Grill -mulighed og p-plads.

Oplev den italienske drøm hos Contessa Maria Teresa Vespignani Boselli i La Collina, som er et gods på 400 ha der ligger i et smukt landskab 3 km fra Tredozio. La Collina har været i familiens eje i mere end 400 år og de gamle arbejderboliger på godset er blevet indrettet til bekvemme ferieboliger med respekt for den gamle stil og med det bedste, materialevalg. Lejlighederne har opvaskemaskine, ovn, kaffemaskine og vaskemaskine og alle huse med egen pool. I Tredozio er der indkøbsmuligheder, banker, barer, pizzeria Da Henry og en glimrende restaurant Il Mulino, der har en stjerne hos Michelin.
Faenza 30 km, Ravenna 60 km, Firenze 80 km, strandene ved Ravenna, 60 km.
Ligger på 1.sal med en stor opholdsstue med kamin, spisestue, køkken med alle bekvemmeligheder, et lille vaskeri, to dobbelte soveværelser og yderligere to dobbelte soveværelser i hver sin hems, begge med to enkeltsenge. Endvidere en lille hyggestue og to badeværelser. Privat, møbleret udeareal, så der kan spises udenfor.


Huset ligger på godsets højeste punkt med en fantastisk udsigt. I ligger i stueetagen med en stor opholdsstue med kamin og sat-TV, 3 dobbelte soveværelser og 3 badeværelser.

Vendt mod dalen (Toscana) en stor spisestue og et stort, veludstyret køkken (4 blus, køl/frys, ovn, opvaskemaskine og vaskemaskine) med udgang til haven.

Endelig er der et værelse med badeværelse på 1.sal med adgang ad trappe fra lejligheden. I alt 205 m2. Privat møbleret udeareal.
Poolen (10x5m, dybde 1,2-1,9m) med liggestole.
La Collinaccia II, 8 personer, med pool (deles med Collinaccia I)
ligger på 1.sal og er på 162 m2. Der er en stor opholdsstue med kamin og sat-TV, spisestue, køkken med alt udstyr som i I, 4 dobbelte soveværelser og 4 badeværelser. Fra den store møblerede terrasse har de en fantastisk udsigt over hele landskabet. Der er grill til fælles brug og p-plads i diskret baggrund.

Huset er velegnet til en stor gruppe på 16 personer.

Huset er bygget ind i skråningen, således at De kommer ind i spisestuen i øverste etage fra P-pladsen. Her er der et stort, veludstyret køkken (som i I) til højre og til venstre den store, hyggelige opholdsstue med pejs. For enden et dobbelt soveværelse med fransk dør ud til haven og med et ensuite badeværelse.


Fra spisestuen fører en vindeltrappe ned til underste etage, hvor der er to dobbelte soveværelser, begge med franske døre ud til haven og to badeværelser, det ene ensuite.


Poolen ligger med en skøn udsigt ovenfor P-pladsen. Nærmeste nabo er en engelsk forfatter der bor ca. 600 m herfra.

Skøn villa med en dejlig udsigt.
Mazzino, 6 personer med egen pool
Vanzetti I, 6 personer, med pool (deles med Vanzetti II og Chiesina)
Hele huset er velegnet til
14 personer

Vanzetti II, 6+2 personer, med pool (deles med Vanzetti I og Chiesina)
La Collinaccia I, 8 personer, med pool (deles med Collinacia II)
Chiesina, 2P er et lille hus med stue, lille køkken og et dobbelt soveværelse i en hems, som ikke er egnet til ældre.
Bologna
Lido degli Estensi
Agriturismo
Lizzano di
Belvedere
Forsiden - velkommen