Italiaformiding.dk
La Bella Italia
LA BELLA ITALIA


Ferieboliger, villaer, vingårde og hoteller
kør selv ferie med hjælp fra mennesker der elsker Italien

Copyright © Italiaformidling.dk
v/ Gert Tveen Hansen Postbox 256, DK-6330 Padborg - Tel: +45 74 67 24 30,  Fax: +45 74 67 59 16 - Skiafdeling: cathrine@italiaformidling.dk

Emilia Romagna

Borgo Pianello, Rocca Corneta
Priser priser Borgo Pianello
Er en helt nyindrettet lille residence, der har en enestående beliggenhed i Dardangnadalen med udsigt til Rocca Corneta og Monte Cimone. I haven er der en dejlig svømmepøl, hvorfra De i liggestolene kan nyde den
formidable udsigt.
Der er grilmuligheder forskellige steder i haven, ligesom der er en lille legeplads til børnene og masser af plads til at boltre sig på. Der er ca. 800 m til den nærmeste restaurant, hvor De også kan foretage de mindre indkøb. Større indkøb og flere restauranter i Vidiciatico (6 km).
Lejlighederne ligger i stueetagen eller på 1.sal og er indrettet med vægt på den mindste detalje for at sikre Dem et godt ophold. Der er et veludstyret køkkenhjørne med køl, to elplader, ovn og kaffemaskine og moderne badeværelser med brus.


Monolokale har stue og soveafdeling i samme rum.
Bilokale
har yderligere et dobbelt soveværelse.
Bilo, 2+2P:
Nr.1, 2 og 3 ligger i stueetagen, nr.2 har soveværelset i en hems. Nr. 4 og 5 ligger på 1.sal.

Mono
nr. 6 og 7 ligger med front mod svømmepølen, nr. 6 med 4 sovepladser, nr. 7 med to. De kan slås sammen til en lejlighed. Der er internetforbindelse, sat-TV og kamin. Udlejes minimum 3 døgn i lavsæsonen. I højsæsonen kun på ugebasis lørdag-lørdag.

Nydelig kvalitet.

Bologna
Lido degli Estensi
Agriturismo
Lizzano di
Belvedere
Forsiden - velkommen