Italiaformiding.dk
La Bella Italia
LA BELLA ITALIA


Ferieboliger, villaer, vingårde og hoteller
kør selv ferie med hjælp fra mennesker der elsker Italien

Copyright © Italiaformidling.dk
v/ Gert Tveen Hansen Postbox 256, DK-6330 Padborg - Tel: +45 74 67 24 30,  Fax: +45 74 67 59 16 -

Emilia Romagna

Casa Carlotta, Benedello - Pavullo
Casa Carlotta, 2+2P Her i  et pragtfuldt naturområde som endnu ikke er opdaget af turister, udlejer Charlotte i et helt nyrenoveret  hus  to skønne lejligheder midt i landsbyen Benedello med en smuk udsigt over det skønne landskab.
Casa Carlotta, 2+2P
ligger på 1.etage i et plan og har stue med TV, bar-køkken m. opvaskemaskine, dobbelt sovesofa, brændeovn og to balkoner, et dobbelt soveværelse og et bad med brus og vaskemaskine. Der er møbleret terrasse foran indgangen.

Casa Galline, 2+2P, Benedello - Pavullo.
I samme bygning ligger Casa Galline i stueetagen med møbleret terrasse ud mod kirkepladsen. Man kommer ind i stuen med køkkenhjørne med ovn og vaskemaskine samt en dobbelt sovesofa.  Til venstre er der et lille gæstetoilet. Til højre et soveværelse med dobbeltseng samt et badeværelse med brus.

Fælles solterrasse øverst i haven med udendørs bruser (op ad trapperne).

Poolen på Due Papaveri må benyttes, ca. 10 min. gang gennem skoven.

Gode indkøbsmuligheder og restauranter i Pavullo, 5km. Der ligger en velassorteret skoforretning i San Antonio, som absolut er et besøg værd.
Nærmeste restaurant er Due Papaveri, hvis pool må benyttes.

 Naturen indbyder til drageflyvning, svæveflyvning, golf mm. og om vinteren har De kun 40 min. kørsel til skiområdet  Monte Cimone. Modena 40 km, Bologna 50 km.


Priser Casa Carlotta
Bologna
Lido degli Estensi
Agriturismo
Lizzano di
Belvedere