Italiaformiding.dk
La Bella Italia
LA BELLA ITALIA


Ferieboliger, villaer, vingårde og hoteller
kør selv ferie med hjælp fra mennesker der elsker Italien

Copyright © Italiaformidling.dk
v/ Gert Tveen Hansen Postbox 256, DK-6330 Padborg - Tel: +45 74 67 24 30
Abruzzo

ABRUZZO - Villa Rosa
Lejligheder Cogero ligger direkte til strandpromenaden med havudsigt, nogle  med garage (afregnes).

Lejlighederne er pæne, enkle og spartansk møbleret og  er udstyret efter den enkelte ejers smag.

3A-Fronte, 4+2P
. En stor og rummelig lejlighed i den nordlige del af Villa Rosa, lige ud til strandpromenaden med en herlig udsigt over haven til vandet fra den dejlige, store terrasse.  Der er en stor stue, køkken, to soveværelser med dobbeltsenge og en ekstra seng. Der er to badeværelser.   Villa Rosa er en lille badeby, der ligger ca. 2 km syd for Martinsicuro i den nordlige del af Abruzzo med en dejlig, børnevenlig sandstrand, gode indkøbsmuligheder og flere restauranter/pizzerie. Her kan vi tilbyde nogle velbeliggende lejligheder til små penge. 
Priser Cogero
13A, 4+2P har en spise-og opholdsstue med TV og dobbelt sovesofa og udgang til en møbleret balkon med skrå havudsigt. Et soveværelse med dobbeltseng og et værelse med to senge samt et badeværelse med brus. Der er WI-FI og vaskemaskine.

13B, 2+2P (øverst) har samme udstyr og indretning, men kun et soveværelse og aircondition (50 euro/uge). Vi kan evt. tilbyde andre lejligheder i Villa Rosa.
3B, 4+2P. Ligger i samme bygning, men lidt længere tilbage. Har en stue, lille køkken, to soveværelser, et badeværelse samt en stor balkon, hvorfra De kan se vandet og bjergene.  De har ca. 1 km til centrum. 3B"2" har tre soveværelser og to badeværelser.

Lejlighederne 13A, 4+2P og 13B, 2+2P
  ligger i en nyopført ejendom mellem Martinsicuro og Villa Rosa, med 50 m til den dejlige sandstrand, som her er fristrand. 
Bygningen er i 3 plan og har en aflukket p-plads.
Mulighed for
garage (afregnes med 25 euro/uge).

Udflugtsmuligheder. De skal tage op til Gran Sasso, men gør det, når vejret er godt!  Kør til Teramo og tag motorvejen mod Rom. Forlad den lige efter tunnelen ved Gran Sasso og kør mod funivia ( svævebane). De kan evt. tage svævebanen op til Campo Imperatore, men det er bedre at køre, så fortsæt videre fremad og på et tidspunkt drejer De til venstre. Hvor svævebanen ender, ligger det berømte hotel, hvor tyskerne ved en imponerende aktion befriede Mussolini under krigen. Man kan godt undre sig over, hvordan de kunne lande med et fly her. Hotellet er nyrenoveret indenfor, spis evt. frokost her.

De kan  spadsere op til Refugio Duca degli Abruzzi, hvis De har brug for lidt motion.  Her efter kan De fortsætter bilturen op gennem den blomstrende Campo Imperatore til Castelli. Husk at have fyldt tanken op inden - De møder nemlig ingen tankstationer undervejs, men pas på får, geder og kvæg, de går nemlig alle i løsdrift. Fortsæt til Castelli, hvor De igen møder civilisationen, her kan De købe håndmalede keramikting - hver familie har sin egen stil.  


Besøg også smukke Ascoli Piceno med den smukke piazza. På hjemvejen kan De besøge Civitella del Tronto med det enorme fæstningsanlæg, og se om De kan komme igennem verdens smalleste gade!

En anden god oplevelse er et besøg i Offida, hvor også kirken er et besøg værd. Den største attraktion er kvinderne, ofte i tre generationer, der sidder udenfor og laver kniplinger. Der er også flere gode vingårde med direkte salg i området.
Tortoreto Lido
Villa Rosa